HomeTagsBeli luk

Beli luk

Posne marinirane pečurke (U)

Isprobajte recept za ukusne posne marinirane pečurke! Ove sočne pečurke marinirane u sirćetu, maslinovom ulju i začinima savršen su dodatak vašim jelima ili kao...

Posne špagete u crnom vinu (U)

Otkrijte jednostavnu eleganciju i bogatstvo ukusa u našem receptu za posne špagete u crnom vinu. Sjedinjujući sočnost paradajza sa začinskim notama crnog vina, ovaj...

Posne sarme sa pečurkama (U)

Posne sarme sa pečurkama - ukusno iskustvo sa pirinčem, šampinjonima i kiselom notom kupusa, umotanim u hrskavi omotač. Ovaj posni recept pruža neodoljivu simfoniju...

Posne njoke u paradajz sosu sa povrćem (U)

Uživajte u savršenom spoju ukusa i zdravlja uz posne njoke u paradajz sosu sa povrćem. Ovaj recept donosi harmoniju sočnih njoka obogaćenih bogatim paradajz...

Posni prženi škampi na avokadu (R)

Posni prženi škampi na avokadu - ova harmonična kombinacija svežih škampi, kremastog avokada i začinjene čili marinade pruža nezaboravan obrok. Brza priprema čini ovaj...

Posna musaka od povrća i pirinča (U)

Posna musaka od povrća i pirinča - tanke kriške krompira obavijene sočnom smesom pirinča, luka i paprike, začinjene su ljubavlju suvog biljnog začina. Ova...

Posni Zlatiborski kačamak (U)

Isprobajte ukusan i zdrav posni Zlatiborski kačamak, spoj tradicionalnih sastojaka kao što su kukuruzno i heljdino brašno, sa svežim zeljem i spanaćem. Ovaj recept...

Posna sarma sa keljom, ječmom i povrćem (U)

Uživajte u ukusnoj posnoj sarmi sa keljom, ječmom i povrćem. Ovaj recept spaja sočnost kelja, punoću ječma i aromatičnost raznovrsnog povrća, pružajući vam neodoljivu...

Ukusan posni sos od pečurki (U)

U svetu sve više ljudi biraju da smanje unos mesa i mlečnih proizvoda, tražeći ukusne i zdrave alternative. Jedan od fantastičnih recepata koji zadovoljava...

Posna krem čorba od šampinjona (U)

Zimi nema ničeg boljeg od tople, kremaste čorbe koja greje dušu i stomak. Ako tražite ukusan i posan recept koji će očarati vaše čulo...
- Advertisement -spot_img

A Must Try Recipe