(V) voda • (U) ulje • (R) riba

Posni namaz od avokada na vodi (V)

Posni kuvar

Osvježite svoj obrok sa ukusnim posnim namazom od avokada. Ovaj recept spaja kremasti avokado sa kiselim krastavcima, himalajskom solju, kimom, kaparima i drugim začinima, stvarajući bogat i zdrav namaz. Priprema je brza i jednostavna, i ovaj namaz je savršen dodatak vašem doručku, sendvičima ili grickalicama. Uživajte u bogatstvu ukusa i tekstura!

Sastojci:

  • 1 avokado
  • 2 kisela krastavca
  • Himalajska so (ili obična so) po ukusu
  • Kim po ukusu
  • Kapar po ukusu
  • Mleveni lan i integralni susam po ukusu

Posni namaz od avokada na vodi – Priprema:

  1. Narežite avokado na pola, uklonite koštice i kašikom izvadite meso iz kore. Stavite ga u blender ili posudu za mešanje.
  2. Dodajte dva kisela krastavca u blender.
  3. Dodajte himalajsku so (ili običnu so) po ukusu kako biste posolili namaz.
  4. Dodajte kim po ukusu za dodatnu aromu.
  5. Dodajte kapar po ukusu za malo kontrasta i bogatog ukusa.
  6. Po želji, dodajte mleveni lan i integralni susam kako biste dodali teksturu i ukus namazu.
  7. Blendirajte sve sastojke zajedno dok ne dobijete željenu gustinu. Ako vam je potrebno, možete dodati malo vode kako biste postigli željenu konzistenciju.
  8. Probajte namaz i po potrebi dodajte dodatnu so, kim, kapar ili druge začine prema svom ukusu.
  9. Posni namaz od avokada je sada spreman za posluživanje. Možete ga koristiti kao namaz za hleb, dodatak sendvičima, tortiljama ili kao umak za povrće.

Pročitajte još: Marinirana skuša iz rerne sa varivom od krompira i spanaća

Uživajte u ovom osvežavajućem i zdravom posnom namazu od avokada!

5/5 (2 Reviews)

† Februar 2024.

P U S Č P S N
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
© Crkveni kalendar
spot_img

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Poslednji recepti

spot_img

Još posnih recepata

spot_img